20 GRADER VARMT

20 GRADER VARMT

Så underbart väder vi har idag. Det känns så underbart att vi äntligen har fått sommar! Visst mitt mående pendlar, orken finns inte men viljan finns till att fixa i basturummet, i bastun men jag kommer ingen vart. Kanske en nypa frisk luft kan kicka igång min ork. Vi får helt enkelt se!

Titti njuter iallafall av vädret, jag menar vi har ju 20 grader varmt och vi älskar det. Mina hundar kan acceptera kylan och de klarar den riktigt fint, absolut men det här är ju en typisk vår och sommarras. Men jag älskar mina barn och mår de bra, så mår jag bra.

Ute hör man fåglarna kvittra, fjärilar flyger kors och tvärs. Underbart med sommar, inte sant?

Jag är faktiskt sugen på knäckemackor med ost och kanske en kopp kaffe, vad tror ni? Jo fan, jag kör på det! Har ni druckit erat kaffe idag? Vi hörs! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *