DET DÄR MED ORDNING OCH REDA

DET DÄR MED ORDNING OCH REDA

Snart är sambon hemma, han tycker jag ska strunta i alla måsten så jag blir frisk någongång. Och jag vet ju själv hur det blir om jag börjar anstränga mig, febern kickar igång. Idag har jag inte gjort ett piss, bara fixat med bloggen, rastat hundarna, ätit knäcke och druckit kaffe. Ingenting annat. Och jag måste kanske ställa in mig på det, att vila och ta det lugnt för att inte reta igång febern, lugna all min stress inombords – för jag vet att jag är ju inte riktigt frisk ännu. Fast bastun, den måste vi iallafall ta tag i. Det ser ut som ett bombnedslag där faktiskt och det är oftast vi som använder den. Visst, vi har inte bastat på flera månader pågrund av min feber men annat smått och gott som lämnats där. Ja, man ska ju städa efter sig när man har vistats där eller hur? Vi ska plocka efter alla men jag är ganska pedant, jag gillar rent och snyggt 😉

Ibland är jag faktiskt väldigt grym på att fånga Titti med de absolut sötaste grimaserna någonsin, här är hon nyvaken 😉 Visst är hon söt min lilla Titti Skywalker? Och ja, hon lyssnar till smeknamnet Skywalker!

2 svar på ”DET DÄR MED ORDNING OCH REDA

  1. Förstår att du känner dig rastlös och jag vill också ha ordning och reda. Jobbigt att febern kommer tillbaka hela tiden och hoppas att du snart mår bättre. Kramis <3

    1. Ja jag vill bara slippa allt det här, med stress och feber. Men tydligen har det inte släppt sen senast då jag var sjukskriven för utbrändhet. Tack fina du <3 Kramis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *