DET VAR DAGS ATT GÅ VIDARE

DET VAR DAGS ATT GÅ VIDARE

Hallå på er alla fina! Ja som ni ser så blev det så här, take it or leave it. Jag ångrar ingenting. Jag vet (efter stor erfarenhet) att många utav er på Nouw lär sluta följa mig och min blogg nu när jag har lämnat Nouw, men det är inte min förlust ärligt talat. Man måste verkligen trivas till 100% där man bloggar, annars kan man inte ge allt och nej jag trivdes inte 100% på Nouw. Sorry men det är sanningen! Sen efter lite bollande med Sandra så insåg jag att Nouw är ett avslutat kapitel för mig. Jag har inte känt mig helt tillfredsställd till 100% där, jag kände att jag måste bolla med någon som vet hur det är att bli osäker, där man bollar runt mellan olika portaler och aldrig känna sig hemma. Jag behöver det där, ja men ni vet; det där härliga pirret i magen då allting verkligen känns bra och så jäkla rätt. Jag tog bort bloggen på Nouw, där jag hette Tessy med samma domännamn. Jag fick bolla tankarna ett tag med Sandra sen sa det bara pang. Jag vill inte vara på Nouw, det är slut.

Jag började med att fixa min alldeles egna WordPress blogg på Loopia, varav de också var stöttande i mitt beslut, de hjälpte mig med det jag behövde hjälp med. Sen hade jag dock av misstag råkat ta bort min domän TessThelin.se men tack vare personalen på Loopia så var den igång igen efter bara några minuter, sen var det bara att sätta igång med bloggens design och lägga upp sig första inlägg. Hur känns det för mig? Fantastiskt bra!

När något känns rätt, så ska man satsa till 100%. Men känns något fel, att det inte ger er något så måste ni sätta er ner och ta en funderare. Ni kan inte bara sitta där, vara osäker på vars ni vill blogga, vad ni ska heta – det ska bara komma till er, automatiskt. Med detta vill jag bara säga, ta eran tid och fundera noga. För mig, det var bara en självklarhet.

Sen till alla er andra som funderar på om jag och Sandra är vänner igen. Vi är inte vänner, vi är heller inte ovänner. Vi är före detta vänner, bekanta som har valt att lämna alla bråk och allt drama bakom oss och vi kan idag, resonera som två vuxna människor. Ingen utav oss orkar med tjafs, bråk och drama. Vi är för gamla för det, kom igen se på mig – jag är 41 år och jag har nog med mitt för att ens orka med en massa ältande, bråk och onödiga groll.

Tack för mig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *