LITE EGENTID IKVÄLL

LITE EGENTID IKVÄLL

Idag var det ju tänkt att sambon skulle göra sin urgoda ramensoppa, då det inte blev av igår. Men det vart ändrat idag också. Korvstroganoff och makaroner, tja varför inte?! Det passar ju riktigt bra tillsammans liksom. Annars brukar man ju köra ris eller potatis, men pasta går utmärkt till det också 🙂 Till detta så blev det en riktigt god sallad. Mums!

Just nu spelar sambon online med sina vänner, alltid bra med egentid. Då får jag tid till att blogga också 🙂 Jag slog igång tv serien Sex and The city, ute hör jag hur regnet öser ner och det luktar så gott ute just nu. Då vi har vädringsluckorna öppna så kommer doften in, helt underbart!

Hur är vädret hos er och vad sysslar ni med ikväll? Och vad har ni ätit för gott idag?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *