ANDRA GÅNGEN GILLT

ANDRA GÅNGEN GILLT

Vet ni vad jag gjorde? Ja jag tror att många utav er kommer att bli upprörda och skälla ut mig. Men innan ni gör det, låt mig fortsätta berätta! Allt i bastun och basturummet är nu sanerat. Så fort febern hade lagt sig, så satte jag återigen igång i bastun först, rensade bort det som inte ska vara där och fräschade till lite. Sen tog jag basturummet. Tadaaa! Klart! 😅 Jag kände ingen febertopp denna gång plus jag dubbelkollade för säkerhetsskull men ingen feber. Underligt eller hur?

Men NU lovar jag att jag ska ta det lugnt resten av eftermiddagen OCH kvällen, okej?

10 svar på ”ANDRA GÅNGEN GILLT

  1. Så lätt att göra för mycket då man känner sig piggare 🙂 Tänker inte skälla för är likadan själv.

    1. Ja vi är lika som bär där då hihi 🙂 Men ja, vi båda kanske måste skärpa till oss lite eller hur? 😉 Kram <3

  2. Du är grym som orkar gumman! ❤️ Hoppas febern håller sig borta. Ta hand om dej och vila massor. Kram ❤️

    1. Tack hjärtat ❤️Jag hoppas också det men igårkväll var den lite på hugget men idag är det svårt att säga. Det beror på hur stressad jag känner mig osv ❤️ Kram❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *