EN KOPP KAFFE OCH SURR OM BLOGGAR

EN KOPP KAFFE OCH SURR OM BLOGGAR

Hej på er alla fina! Har ni alla vaknat ännu? Ja jag är fortfarande vaken, belive it or not! 😉 Jag har faktiskt pratat lite med Malin angående bloggar osv. Hon blev lite fundersam då hon inte hittade min blogg, så hon skrev till mig och undrade om jag också funderade på att skapa en blogg på wordpress. Hon hade väl rätt i det, jag gick direkt in på Loopia och började fixa med en blogg. Sen förklarade jag såklart för henne att jag hade lämnat Nouw på grund av att jag inte riktigt trivdes på Nouw och att jag var så jävla less på alla buggar och strul. Vilket hon förstod helhjärtat. Hon har också lämnat Nouw förresten Ni hittar hennes blogg här! Åh! Jag är så tacksam att jag har så fina vänner och bekanta, som stöttar mig i mina beslut ❤️

Trivs ni där ni bloggar?

Jag vart så sugen på knäcke med ost och en kopp kaffe, det får bli dagens frukost. Kaffe säger man verkligen inte nej till nu när jag har sovit så dåligt inatt. Det kanske är bra att jag blev väckt, jag vill inte vända på dygnet igen bara för att man inte mår bra till 100%.Har ni ätit frukost än? Och har ni fått i er kaffe nu på morgonen?

4 svar på ”EN KOPP KAFFE OCH SURR OM BLOGGAR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *