HAR HAFT SVÅRT ATT SOMNA

HAR HAFT SVÅRT ATT SOMNA

Hallå mitt i natten! Jag antar att de flesta utav er sover, inte sant? 😉 Här är man själv vaken 🙁 Stressen inombords satte igång så jag kunde inte somna itätt tillsammans med sambon. Inte än iallafall. Han sover nu vid min sida och det känns så bra att ha honom hos mig, fastän han sover så är jag åtminstone inte ensam. Tankarna bara började snurra, alla måsten som jag tror är så jävla viktiga att göra och att man måste ta tag i de nu. Men det behövs inte! Man kan ta det när man orkar och kan, det är inte så jävla viktigt att göra. Och speciellt inte vid halv två på natten..

Skärpning Tess!

Sen slutade inte alla tankar eller stressen inombords, så satte mig med bloggen en stund, kollade på Sex and The City. Har även försökt få bort alla stress tankar genom att spela ett spel på mobilen. Men sen hörde jag hur det började regna. Ganska mysigt att höra ändå nu när man ska sova, eller hur? Kanske jag kan slappna av och skingra tankarna, ta allt en annan dag istället?! För så viktigt är det ju egentligen inte. Min sömn är viktigare 😉

Godnatt på er! 🌙

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *