HEMMAFRU ARBETE? KÖR TILL!

HEMMAFRU ARBETE? KÖR TILL!

Peuuw! Nu har man gjort lite hemma arbete. Ja nu förtiden pga min sjukdom så agerar jag hemmafru (ja när orken och psyket samarbetar med mig) Först tömde jag diskmaskinen på all ren disk för att sedan proppa den full med en massa skitig disk igen. Stackarn får aldrig vila! Dock körde jag ingen bra arbetsställning heller, men jag ville bara få det överstökat 😂 Nu chillar jag lite på övervåningen igen, ska väl inte göra så mycket ansträngade saker nu egentligen då kroppen inte riktigt är på topp. Men att tömma diskmaskinen kan man ju åtminstone göra, ja fylla den också tydligen. Haha! Dock känner jag mig inte lika trött längre, ögonen känner sig lite piggare. Men det blir nog värre mot kvällen, jag lär sova gott kan jag lova.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *