NÄR MAN FÅR BITA I DET SURA ÄPPLET

NÄR MAN FÅR BITA I DET SURA ÄPPLET

Hallå alla fina människor 🌸 Är allt bra med er? Här är det så där, febern går upp och ner, stressen är igång (det är ett typiskt städ och fix väder ute) men jag får inte. Eller rättare sagt; jag BÖR inte. Men svårt att bara vara, att inte göra något vettigt. Suck.. man vill ju göra så mycket men man fattar inte att kroppen inte orkar eller är kapabel till det. Jag orkar knappt ha en massa prat, folk omkring mig just nu. Jag måste ha lugn och ro annars faller korthuset ihop. Var ut med hundarna och det var kyligt, blåste och regnade men där stod man (förväntade mig en aning varmare vind om jag ska vara ärlig) Men tydligen så fick jag stå där i mysbyxor och tshirt och ryckte på axlarna “Jahapp, ja vad kunde man förvänta sig?” Där bet man i det sura äpplet minsann. Men vad ska man göra? Jag fick en förvarning igår att det skulle bli kyligare och regna en hel del. Ja det var ingen lögn där inte.. men ja jag saknar värmen, solen nu är det bara grått, kallt och trist. Blä! Hoppas ni har mer tur med vädret än vad vi har just nu. Visst regn behövs ju också, annars blir det ju så torrt. Men kylan? Hur tänker dom? Ja vädergudarna alltså?!  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *