SAMBONS RAMENSOPPA

SAMBONS RAMENSOPPA

Den är så gott, två skålar med soppa fick jag i mig. Han är så duktig när det kommer till matlagning, min fina underbara fantastiska älskling. Här hemma blir aldrig frysmat, ja men ni vet de där förpackningarna man köper i frysdisken med färdiga rätter, som man bara värmer i ugnen/micron. Nej nej! Här kan vi snacka om lyxmat, nästan varje dag. I den här familjen är vi duktiga på att tillaga mat, lyxa till det ibland för husmanskost och mat man tillagar själv, är det godaste som finns.

Oftast gör man ramensoppa med kyckling men sambon tar stora baconbitar som han steker innan han har ner dom i själva soppan. Han gör det på sitt eget sätt. Vill ni att jag ska be honom om receptet, ifall ni vill testa på någondag? Gillar ni soppa?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *