AFRODITEBUTIKEN – IVY TOP EROTICS

AFRODITEBUTIKEN – IVY TOP EROTICS

SPONSRAT INLÄGG

Förra året så åkte jag, sambon och svägerskan till Luleå. Där besökte vi butiken Afrodite, en erotikbutik som jag har besökt tidigare för längesedan. Jag gillar att butiken är så lätt att hitta plus de har allt män, kvinnor och par önskar och behöver. Allt för allas smaker! 😉

När jag befann mig därinne så hittade jag denna lilla sötnos, en hjälpreda för oss alla kvinnor som behöver lite hjälp för att kunna få orgasm. Den är toppen, vattentät och liten/bekväm. Inte så klumpig och stor som många kan uppfattas vara.

Den påminner mycket om Satisfyer Pro 2 men mindre. Denna kamrat är bara 11,5 cm stor, den är lättare och mer behändig och ROSA! 😀 IVY top erotics har 10 lufttrycksvågor som ska stimulera klitoris, den är gjord i mjuk silikon (lätt att rengöra) och laddas med hjälp utav USB. Visst är den söt? Ni hittar den här för bara 599kr. Annars om ni har vägarna förbi Luleå så kan ni hitta vägbeskrivningen här! Enjoy!

Lek ensam, tillsammans med en partner och KOM IHÅG! Alla ska få njuta utav en orgasm eller två, inte sant?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *