FÖRSTA KAFFEKOPPEN

FÖRSTA KAFFEKOPPEN

Jag vaknade strax innan 11.00 idag, var helt död. Kan bero på att jag sov så dåligt igår och var vaken till efter 00.00 inatt. Vem vet? Men vi fastnade framför serien Lucifer, vi ville liksom få den tiden tillsammans. Väldigt nyttigt.

Har varit ut med hundarna, varav de stormade och det kom riktigt kyliga vindar. T.om hundarna frös då vi kom in. Nu ligger dom på bädden och sover, värmer sig tätt intill varandra. Jag njuter av min första kopp kaffe, det kanske blir en till senare.

Idag kör jag på mysbyxor och en långarmad tröja, perfekt! Idag får det bli några avsnitt utav Greys Anatomy. just nu är jag på säsong 17. Jag började om från början nu när jag hade mer lugn och ro i mitt liv, då jag träffade min älskade underbara sambo D.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *