FEBERTOPPAR OCH EN NY HEADER

FEBERTOPPAR OCH EN NY HEADER

Febern satte igång igen, den kom upp till 38 så måste ta det jävligt lugnt idag/ikväll. Sen får man hoppas att febern chillar i helgen också. Hoppas hoppas 🙄🍀Man vill liksom ha en lugn och bra helg, tillsammans med sambon och hundarna. Ingen stress och inga måsten eller en jävla massa krav. Bara få vara liksom. Jag behöver det, lugn och ro. Jag är social om jag orkar, vill och kan. Jag måste lyssna på min kropp.

Ändrade headern också, jag är supernöjd med den nu men det vart ett jäkla pill både i paint och sen få inställningarna att stämma när man väl laddat upp det. Men det var det värt, svett och tårar jo men visst för att inte tala om ett dussin svordommar haha 😂

2 svar på ”FEBERTOPPAR OCH EN NY HEADER

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *