FREDAG – DAGS FÖR HELG

FREDAG – DAGS FÖR HELG

Godmorgon! Gud vad jag har sovit men sen när man vaknade så hade man såklart med sig en dröm i vaknandes stund. Är gråtmild och lost.. känns som om jag skulle gråta just nu. Känns tungt..

Men ska åtminstone klä på mig sen försöka muntra upp mig på något sätt. Dock vet jag inte hur men med lite musik i öronen kanske kan få mig att le igen. Jävla drömmar att de ska vara så mottagliga för mig just nu. För att inte tala om hemska och obehagliga 🙁

Fredag annars, svärföräldrarna åker till stugan vi har lite att pyssla med i helgen. Vi lovade svärmor igår, får hoppas att febern håller sig lugn i helgen så man orkar. Annars är det väl Bingolotto som står på schemat, sen vet jag inte vad helgen bjuder på faktiskt 🙂

2 svar på ”FREDAG – DAGS FÖR HELG

  1. Usch, vad var det för dröm? Vill du prata om det finaste du. Hade en dröm nyligen om mina föräldrar och allt kändes så naturligt och självklart. När jag vaknade påmindes man om att dem inte fanns. Ursh.. Finns där vännen om du vill prata och behöver en vän <3

    1. Vi kan ta det privat någon gång ❤️ Jag försöker landa lite med alla känslor. Men gumman då, det där känner jag igen. Men tack detsamma kram ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *