HAGEL OCH BLÅST

HAGEL OCH BLÅST

Var ut med hundarna en sväng, fan så kallt det var. Det känns som att hösten har hunnit ifatt oss, wtf?! När vi var ut så kom hagel och det blåste som fan. Inte direkt den sommarvärme man hade önskat sig så här i slutet på maj eller hur? Ni har säkert bättre väder än vad vi har, eller hur? Nej, det var bara att kasta på sig vårjackan och härda ut.

När jag vaknade så var hela vårat sovrum iskallt, för att inte tala om golvet. Och vi som har stängt av golvvärmen för vi trodde att vädret skulle bli, ja.. en aning annorlunda. Fan också! 🙁

En kopp kaffe får ge mig lite värme just nu. Plus att jag fick sätta igång värme spisen (den blåser varm luft i rummen) vilket är ett stort plus för oss nu. Hundarna var också stelfrusna och under de här varma dagarna som vi har haft så har Meja tappat en stor del av hennes vinterpäls – ja och så kom den här chocken så nu fryser hon betydligt lättare. Min stackars lilla piga ❤️

Hur är det med er denna fredag? Har ni några planer? 🙂

 

2 svar på ”HAGEL OCH BLÅST

  1. Man får lite dåliga vibbar när vi får hagel och dessa hårdare vindar. Hade lite vindar här tidigare med. Dock har allt vänt sig och vi har fått lite varmare väder. Känns underbart. Dock är det segt med att vara instängd inomhus och skriva slutprovet. Stackars lilla hjärtat. Tänker på er och hoppas värmen kommer till er med snart.

    1. Ja men visst får man. Usch! Men kan du inte sitta utomhus i typ skuggan och göra slutprovet?❤️ Tack vännen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *